followers

Jumaat, 6 Disember 2013

Art fest at DATC


Sebab dah tertulis di atas sana
Jodoh kau bersama dia
Dan penyambung rusuk ini
Akan aku temu satu hari nanti.

Selasa, 18 Jun 2013

Sofa biru by nadhira brundage

Hemmm comel kan kak nad? 😱😱😱 tau dahhh dah lama tau b4 dia jd penulis lagi.  But now da selamat dah dia jadi seorang penulis sofa biru. Sofa biru merupakan malay poetry but xsemua dlm malay ade lah sikit mikit dlm bi terojak kan. Sebenarnye nk tulis panjang2 tapi memandangkan hapdate pakai phone ajee so malas aihh nak type panjang2. Cukuplah takat ni je and u gaiss tau dah kak nad ni dah selamat keluarkan buku sofa biru 😘😘😘 so mohla pakat ramai2 gy beli buku dia. Rugi xbeliiiii i cakap 😱😱😱

Selasa, 4 Jun 2013

nadhirabrundage


omaiiigoooddd !! i sangat tak sangka uolls kak nad ni tulis buku puisi akhirnyaa ^_^
dulu slalu baca ke belog di sajee.. but now tak sangka dah ade buku =) ofcoz i dapatkan!! but kalau bole nak la tgkap gamba dgn penulis n nk autograf skali hehe ^_^ boleh ke tidak kak nad??

ok uolls boleh gy kat link ni if nk order selut

aku taknak beli kt selut nk beli direct dari kak nad jugak mcm aku beli seksi ovari dari kak faz direct sbb nak autograf kak nad n nak klik klik jugak kalau bisa yaa =)



Khamis, 16 Mei 2013

Parah



#Parah 16th-26th May at Damansara Performing Arts Centre (DPAC) Damansara Perdana. Fakta : Kali terakhir dipentaskan di World Theatre Festival, Brisbane awal Feb 2013. A first for Malaysia. I dunno what is it #Parah but mcm ohsem!

Jumaat, 19 April 2013

bulat

bulat
ye perutku semakin bulat
sungguh.
aku dah cuak
tapi masih juga melantak.

Sabtu, 23 Mac 2013

cuba

apa ada pada cinta?
ada siapa siapa tau?
cuba bilang sama aku
andai benar cinta itu punya sesuatu
sesuatu yang aku nggak punya.

bicaramu

aku hanya mau kau tahu
apa yang aku tahu
gimana sakit rasanya
gimana pedih rasanya
sampai kau tak mampu 
terhenti bicaramu saat itu
tak mampu untuk berkata
walau sepatah kata.

usik

hati ini cepat terusik
jangan berani berani usik.


Ahad, 27 Januari 2013

Muatan

Itu semua satu persinggahan rasanya kapal itu yang mungkin rapuh tak mampu nak tampung muatan cinta yang aku bawa.

Kisah dulu

Tak tak aku tak kisah dah dengan kisah dulu sungguh harapnya.

Sabtu, 26 Januari 2013

Pernah

Pernah rasa sunyi pernah rasa sepi hari hari dah pernah rasa sampai dah tak rasa apa apa dah.

Bintang

Pinjamkan aku satu bintang satu pun ok kot nak buat terang malam aku yang malap malap tanpa si dia.

Selasa, 8 Januari 2013

Terbang

Terbang tinggi tinggi
Tapi hati hati
Nanti jatuh hati
Baru nak susah hati.