followers

Selasa, 4 Jun 2013

nadhirabrundage


omaiiigoooddd !! i sangat tak sangka uolls kak nad ni tulis buku puisi akhirnyaa ^_^
dulu slalu baca ke belog di sajee.. but now tak sangka dah ade buku =) ofcoz i dapatkan!! but kalau bole nak la tgkap gamba dgn penulis n nk autograf skali hehe ^_^ boleh ke tidak kak nad??

ok uolls boleh gy kat link ni if nk order selut

aku taknak beli kt selut nk beli direct dari kak nad jugak mcm aku beli seksi ovari dari kak faz direct sbb nak autograf kak nad n nak klik klik jugak kalau bisa yaa =)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan