followers

Selasa, 18 Jun 2013

Sofa biru by nadhira brundage

Hemmm comel kan kak nad? 😱😱😱 tau dahhh dah lama tau b4 dia jd penulis lagi.  But now da selamat dah dia jadi seorang penulis sofa biru. Sofa biru merupakan malay poetry but xsemua dlm malay ade lah sikit mikit dlm bi terojak kan. Sebenarnye nk tulis panjang2 tapi memandangkan hapdate pakai phone ajee so malas aihh nak type panjang2. Cukuplah takat ni je and u gaiss tau dah kak nad ni dah selamat keluarkan buku sofa biru 😘😘😘 so mohla pakat ramai2 gy beli buku dia. Rugi xbeliiiii i cakap 😱😱😱

Tiada ulasan:

Catat Ulasan